Wat ik was verloren, heb ik weer beetje bij beetje teruggevonden

By 24 mei 2019Hoop, Verlies

Helaas is mijn prachtige vader in 2017 overleden. Door het wegvallen van mijn vader wist ik niet goed hoe ik me voelde, wat ik dacht, waarom ik dingen dacht. En vooral de boosheid in mij gaf mij een rotgevoel en zo wilde ik mij niet meer voelen. Deborah en de paarden hebben mij laten zien wie ik ben en welke rol ik mijzelf in mijn leven onbewust heb aangeleerd. Ik zat altijd in mijn hoofd en luisterde erg slecht naar mijn gevoel. Doordat ik nu beter weet waarom ik op een bepaalde manier handel of waarom ik mij zo voel, is het voor mij makkelijker geworden om dit weer om te draaien naar positieve gedachtes en handelingen, dus meer gaan leven vanuit mijn gevoel.

Door de begeleiding van Deborah durf ik weer meer te kiezen voor mijzelf en kan ik langzaam weer aan de leuke dingen denken als ik aan mijn vader denk. Het stukje dat ik van mijzelf was verloren heb ik op een andere manier weer beetje voor beetje teruggevonden.

Het werken met de paarden vond ik erg interessant. Paarden voelen meteen hoe jij in je vel zit en houden dan ook direct de spiegel voor. Dit is af en toe erg confronterend, maar daarentegen ook meteen erg leerzaam. Deborah heeft een prettige manier van werken en ze is eerlijk en warm.

Florien Tichelaar

X