Wie ben ik; de zoektocht

Lees meer

Waarachtig kijken

In de zoektocht naar wie jij bent is het in de eerste plaats belangrijk om waarachtig naar je zelf te kijken. Waar-achtig is het kijken naar jezelf zoals je werkelijk bent. Kijken naar jezelf zonder de pijn van je lijden, gebeurtenissen uit het verleden of gedachten over jezelf. Niet dat deze dingen niet belangrijk zijn, maar ze vertroebelen je beeld van wie je werkelijk bent; jouw essentie. Dit is geen makkelijk proces, omdat we denken dat we onze gedachten, onze emoties of ons verleden zijn. Het herontdekken van wie jij bent, doe je door bewust te worden van de overtuigingen over jouw zelfbeeld waar jij jouw gedrag uit laat voortvloeien. De impact van gebeurtenissen uit het verleden op wie jij nu bent of hoe je nu doet. Dit doen doen we in coachgesprekken met een cognitieve aanpak. Maar zeker niet alleen door praten. Ook door beleven, ervaren, doorleven en bewust worden. Dit kan bijvoorbeeld door onderstaande manieren; energetisch werken, met paarden werken, creatief bezig zijn of healing.  Voel je vrij om te informeren naar de mogelijkheden of om persoonlijk kennis te maken.

Gesprekken vanuit zingeving en spiritualiteit

Wat is leven? En wat is de zin van het leven? Of is het juist: zin in het leven hebben?

Zingeving en spiritualiteit zijn belangrijk in een mensenleven. Het zorgt er voor dat we  ’s ochtends uit ons bed komen. Dat we het leven gaan leven in plaats van overleven. Wat zin geeft aan jouw leven, verandert gedurende de levensfases waar je door gaat. Soms kom je in een fase waarin je niet meer goed weet wat de zin van het leven nog is. Daar kun je ongemerkt ingegleden zijn, maar ook specifieke gebeurtenissen kunnen deze vraag onder de aandacht brengen. Hoewel het antwoord op de vraag; wat is de zin van het leven, niet altijd duidelijk te beantwoorden is, is het wel van belang dat je weet wat zin geeft aan jouw leven!

Meer weten

De onvoorwaardelijkheid van paarden

Paarden kunnen jou helpen bewust te worden van wat je voelt en het effect daarvan op je gedrag. Dit doen ze vanuit hun natuurlijke gedrag, waarbij ze zich graag aan jou verbinden. Omdat paarden geen ego hebben, geen agenda, zullen ze heel eerlijk en onvoorwaardelijk reageren op jou. Dit geeft heldere inzichten. Verander jij jouw intenties, gedachten of gedrag, dan zal het paard direct anders op jou reageren. Een prachtige manier om te leren over jezelf.

Meer weten

Healing

Soms is het beter om niet te praten, maar om je gevoel en energie het werk te laten doen. Sommige herinneringen zijn als zo oud, dat ze in je lichaamscellen  of op onbewust niveau zijn opgeslagen. Healing kan je helpen deze herinneringen los te laten, blokkades op te lossen en de energie weer te laten stromen. De gevolgen van healing zijn op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau merkbaar.

Meer weten

Klankschaalmassage

Een klankschaalmassage werkt door de trillingen van het geluid die de schaal voortbrengt. Deze trillingen zijn van invloed op het trillingsniveau van het lichaam. Klankschaalmassage kan ingezet worden bij lichaamsgericht werk om meer bewust te worden van je lichaam, ter voorbereiding op coachsessies of onderdeel daarvan om emoties los te laten komen die onbewust worden tegen gehouden. Het kan worden gebruikt om meer in verbinding te komen met je lichaam en daardoor beter te aarden of om het lichaam meer in balans te brengen door de verschillende lichaamsdelen weer met elkaar te verbinden.

Meer weten
Neem gerust persoonlijk contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.
Bel: 06 422 185 78Mail gerust