Training Intuïtie & spiritualiteit

Leef alsof je morgen gaat sterven.
Leer alsof je eeuwig moet leven.
(Siddharta Gautama, de Boeddha)

Lees meer

8 ochtenden Intuïtie & spiritualiteit

Als mens zijn we verbonden met alles om ons heen. Of het nu andere mensen zijn, dieren, de natuur of voorwerpen, alles is energie. Wanneer je gevoelig bent voor energie, kun je onbewust dingen aanvoelen. Jouw intuïtie vertelt je dan dat iets goed is of juist niet, je denkt aan iemand die juist op dat moment belt, je weet dat er iets is met een dier zonder het wat of waarom te snappen. Kortom je verbindt je onbewust met de energie om je heen. Omdat dit onbewust gebeurt, is het moeilijk onderscheid te maken tussen wat van jou is en een ander. Ook is het soms moeilijk te vertrouwen op dit gevoel, omdat het uit het niets komt en niet altijd past bij wat je denkt. Toch is dit “weten” en “aanvoelen” een belangrijk onderdeel van het mens zijn. Het kunnen verbinden met alles om je heen is noodzakelijk om te voelen dat je onderdeel bent van een groter geheel en welke rol jij daar in hebt. Door jouw intuïtie en spiritualiteit te ontwikkelen, word je je bewuster van dit “weten” en “aanvoelen” en kun je keuzes maken die beter passen bij wie jij in essentie bent.

Wat ga je leren

In deze training leer jij de verschillende onderdelen van je intuïtie en spiritualiteit ontwikkelen om zo bewuster te worden van energie en wat je daar mee kunt. 8 vrijdagochtenden in een kleine groep mag jij je volledig verbinden met jouw energie en die van anderen.

De onderwerpen die tijdens deze acht bijeenkomsten worden beoefend zijn:

  1. Verbinden met eigen energieveld en die van anderen. Onderscheid tussen deze twee kunnen maken.
  2. Energie voelen bij anderen en op voorwerpen om daar verder op in te voelen en uit deze energie concrete informatie te halen.
  3. Kleurenkennis, de energie van kleuren en invoelen op deze kleurenenergie.
  4. Kennis over de aura en het zien of voelen van de aura bij anderen.
  5. Contact met je eigen gids.
  6. Healing; helende energie laten stromen met behulp van de spirituele wereld en deze gebruiken voor mensen.
  7. Helende energie toepassen op dieren.
  8. Zelfzorg; Hoe zorg je goed voor jezelf, hoe blijf je in je eigen energie en verbonden met jouw krachtcentrum?

Praktische informatie

De training wordt gegeven op 8 vrijdagochtenden op de landelijke locatie in Bruchterveld.  De tijden van de ochtenden zijn van 9.30 uur tot 12.30 uur. Jouw bijdrage voor deze 8 ochtenden is € 680 euro excl. btw (822,80 incl. btw). Voor de data zie de agenda.

Voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd. Omdat binnen geen schoenen worden gedragen is het goed om een paar sloffen of extra sokken mee te nemen. Er is wel vloerverwarming aanwezig. Tijdens één van de dagen wordt je ook gevraagd een matje mee te nemen om op te liggen.

 

Inschrijven voor deze training

Inschrijven
Meer weten over jouw intuïtieontwikkeling?
Bel: 06 422 185 78Mail gerust