Terug naar jezelf

3 daagse retraite

De stilte als weg naar binnen

Het doel van deze driedaagse retraite is de verbinding met jezelf herstellen en daarin je innerlijke wijsheid en antwoorden vinden op jouw vragen.

Gedurende deze drie dagen staat jouw persoonlijke vraag centraal. Je gaat op zoek naar de antwoorden op je vragen door naar binnen te keren en weer verbinding te maken met je ziel; je werkelijk ik. Daar waar jouw innerlijke wijsheid is en de antwoorden op jouw vragen.

Stilte is de weg naar binnen. Daarom zal er tijdens deze dagen zo veel mogelijk in zonder praten worden doorgebracht.  Er zijn drie meditaties op een dag om de stilte te verdiepen en de verbinding met jezelf te vergroten. Tussen de meditaties door ga je aan het werk met jouw vraag waarin je begeleid wordt door lichaamswerk, klankschaalsessies, verbinden met paarden en een individueel gesprek wanneer daar behoefte aan is.

Praktische informatie

  • In jouw persoonlijke proces word  je gedragen door de kracht van een groep van maximaal 5 andere mensen, waarin de nadruk blijft liggen op jouw persoonlijke proces.
  • De retraite vindt plaats in een landelijke omgeving met veel natuur in Bruchterveld.
  • Om de rust te bewaren en de prikkels te minimaliseren is telefoon is niet toegestaan tijdens deze drie dagen.
  • Overnachten kan in de B&B’s in de directe omgeving. Wij adviseren om ook tijdens je verblijf in de B&B jouw stilte voort te zetten.
  • Prijs: 360 euro per persoon excl. Btw, inclusief lunch en drinken excl. Overnachting.
Wil je meer weten over deze driedaagse retraite?
Bel: 06 422 185 78Mail gerust