Klankschalen

Klankschalen komen van oorsprong uit Tibet en werden ingezet om mensen te helpen met genezen, het overdragen van informatie, maar ook ondervonden ze door de trillingen van de klanken OM, AH, HUM hoe elk bewustzijn begon.

De trillingen die de klanken van de schaal voortbrengen kunnen in de vorm van een klankmassage helpen bij het oplossen van blokkades in het lichaam. Dit kunnen emotionele of traumatische ervaringen zijn die zich fysiek hebben vastgezet in het lichaam. Het is dan ook normaal dat bij een klankmassage emoties los kunnen komen of dat het lichaam reageert op het loslaten van een blokkade.

Veel mensen zijn onvoldoende geaard en zich weinig bewust van bepaalde delen van hun lichaam. Een klankmassage brengt door middel van de trillingen alle lichaamsdelen weer in verbinding met elkaar. Het zorgt daardoor vaak voor een diepe ontspanning omdat het de geest tot rust brengt en de energie in het lichaam weer laat stromen.

Bij een klankschaalmassage kun je ontspannen liggen, waarbij de massage begint op de achterkant van het lichaam. Er wordt van de voeten richting de nek gewerkt en weer terug.

Een klankschaalmassage kan los geboekt worden, maar is vaak ook onderdeel van een persoonlijk ontwikkelproces.

Wil je weten of een klankschaalmassage iets voor jou is?
Bel: 06 422 185 78Mail gerust