Wat is healing

Healing is een ander woord voor genezing. Genezing kan op vele manieren. Zoals Plato, een Grieks filosoof al zei, is genezing niet mogelijk als we het lichaam en de ziel van elkaar scheiden. Bij energetische healing wordt er op energieniveau contact gemaakt met de persoon die de healing nodig heeft. Dit betekent dat ik mijn handen op de schouders of bij de nek neerleg van de persoon die de behandeling ondergaat. Bij het geven van healing laat ik de energie door mijn handen naar het lichaam van de ander gaan. De energie gaat daar heen waar het nodig is in het lichaam of op zielsniveau. Je kunt dit voelen in je eigen lichaam door tintelingen, heel warm worden of juist heel koud. De ervaringen zijn heel divers. Het komt voor dat er emoties ervaren worden, heel veel liefde of een gevoel van verbondenheid. Dat wat er nodig is, gebeurt. De effecten van een healing kunnen enkele dagen tot weken doorwerken. Sommige mensen slapen juist heel goed, anderen zijn een dag ziek waarna ze zich ineens heel goed voelen. Afhankelijk van wat nodig is voor jouw lichaam of persoonlijke ontwikkeling, gebeurt.

Wanneer healing

Healing kan worden toegepast bij zowel lichamelijke als emotionele ongemakken; burn out, stress, rouw, ziekte, problemen met verbinden, geblokkeerde emoties, het contact met jezelf kwijt zijn en ter ondersteuning bij het stervensproces. Healing kun je doen als lossen sessie, maar kan ook onderdeel zijn van een persoonlijk ontwikkel proces. Healing kan ook onderdeel zijn van een begeleidingssessie om emotionele processen te ondersteunen of te activeren.

Een healingsessie duurt tussen de 20 en 30 minuten. Het is bij ziekte nooit een vervanging van reguliere behandelingen, maar werkt ondersteunend.

Meer weten over een healingsessie?
Bel: 06 422 185 78Mail gerust