De onvoorwaardelijkheid van paarden

De aanwezigheid van een paard, zo onvoorwaardelijk, zonder iets van jou te willen, zonder iets van jou te verwachten, het enkel en alleen aanwezig zijn in het moment. Dat is een gift dat slecht gegeven kan worden door die enkele persoon die een hoog niveau van zielsontwikkeling heeft bereikt. Tot jij zo ver bent geeft een paard je dit graag om er van te leren en het door te geven.

Bij paarden zijn

Paarden zijn geweldige leermeesters als je wilt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ze leren je te verbinden met jezelf en de natuur. Ze geven je op alle niveaus van ontwikkeling wat jij nodig hebt. Op emotioneel niveau laten ze je zien met welke kindpijn je rondloopt en hoe je daar mee omgaat. Op fysiek niveau laten ze je zien welke uitdagingen je mag aangaan om te groeien. Op spiritueel niveau leren ze je ziel open te stellen voor de onvoorwaardelijke liefde en verbinding te maken met het grotere geheel. Door op alle niveaus open te staan voor wat het paard laat zien, ontwikkel jij je als geheel. Word je completer als mens en groeit je ziel.

Werken met paarden kan altijd, zelfs als je bang bent. Wanneer jij je aangetrokken voelt door het werken met paarden, is daar een reden voor. Angst voor paarden is vaak een afspiegeling van een onderliggende angst en is dan ook snel verdwenen wanneer je bij de paarden bent.

Wil je weten wat paarden voor jou kunnen betekenen?
Bel: 06 422 185 78Mail gerust