Persoonlijke & spirituele ontwikkeling

Lees meer

Vanuit liefde voor jezelf

Niets is zo belangrijk dan kunnen vertrouwen op jezelf, jouw intuïtie, de keuzes die je maakt om jezelf te kunnen zijn in jouw leven en daar gelukkig mee te zijn.  Misschien ben jij op een punt aangekomen dat jij wilt weten wie jij echt bent. Wil je liefde kunnen voelen voor de prachtige ziel die jij bent.  Wil je jouw licht laten stralen door inzicht te krijgen in wat er voor zorgt dat jij doet wat je doet? Dat je denkt wat je denkt? En dat je voelt wat je voelt. Als je daar antwoorden op hebt en jij je kunt verbinden met jouw stralende ziel, staat niets je in de weg dit ook te zijn.

Wie ben jij? Deze vraag kun je op verschillende manieren beantwoorden. Ga je op onderzoek uit, dan mag je hier liefde voor jou als mens verwachten, de vrijheid om te ontdekken zonder gestuurd te worden in de tijd die jij nodig hebt, op een manier die bij jou past.

De persoonlijke zoektocht

Groei kan een heel persoonlijk  proces zijn, afhankelijk van wat je hebt meegemaakt. Wanneer jij je individueel wilt laten begeleiden zal het proces volledig op jou afgestemd zijn. Hierbij kun je gebruik maken van leerzame coachingsgesprekken, spirituele zingevingsgesprekken, de onvoorwaardelijkheid en eerlijke feedback van paarden, klankschalen en healing.

Meer info

Training intuïtie en spiritualiteit ontwikkelen

Tijdens 8 ochtenden ga je in een kleine groep op ontdekking en ontwikkel jij jouw spirituele en intuïtieve vermogens. Je leert je beter verbinden met je eigen energie en daardoor de energie van anderen en het effect op jou sneller herkennen. Je gaat met verschillende onderwerpen oefenen en zult merken dat jouw intuïtie en spirituele gaven al snel toenemen.

Meer info

Weektraining persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling

5 dagen waarin jij je geheel mag onderdompelen in jouw intuïtieve ontwikkeling. Intuïtie en spirituele gaven worden voor een belangrijk deel gevoed door wie jij op dit moment bent en wat je in het verleden hebt geleerd.  In deze week ontdek je wat van invloed is en hoe je dit positief kunt inzetten ten gunste van jouw intuïtie en spiritualiteit.

Meer info

Retraite persoonlijke ontwikkeling & Zingeving

Weten wat je hier doet en hoe jij leven wilt leven, is belangrijk om het leven te leven dat bij jou past en jou voldoening geeft. Een leven zonder voldoening breekt uiteindelijk iedereen op. Tijdens deze driedaagse retraite is er rust en ruimte om jouw persoonlijke processen te ontrafelen en de voor jou belangrijke vragen te stellen.

Meer info
Neem gerust contact op voor meer informatie.
Bel: 06 422 185 78Mail